Domus Medica brengt kring in beeld als duizendpoot

In onze volgende editie kunt u het vierde en laatste interview met de opeenvolgende voorzitters van Domus Medica lezen. Aan het woord is deze keer Maaike Van Overloop, de huidige voorzitter. Ieder interview was geënt op een kernevenement in het jubileumjaar van Domus Medica. In dit geval gaat het om de kringvergadering, die plaatsvindt op 26 november.

Huisartsenkringen zijn een veel gevraagde samenwerkingspartner, stelt Domus Medica vast: samenwerking met adviserend artsen en arbeidsartsen, samenwerking met spoeddiensten, samenwerking bij plotse uitval of ziekte van huisartsen, samenwerkingen rond veiligheid, telefonische triage (1733), geïntegreerde zorg, burn-out bij huisartsen, met universiteiten, enzovoort.

Elk van deze aspecten komt tijdens de kringvergadering aan bod. Er is bijzondere aandacht voor herintegratie bij arbeidsongeschiktheid, gekoppeld aan de samenwerking tussen huisartsen, arbeidsartsen en medisch adviseurs van het ziekenfonds die daarvoor nuttig kan zijn.

Wanneer? Zaterdag, 26 november van 10 tot 15 uur (het voorprogramma, met een panelgesprek over arbeidsherintegratie begint om 9 uur)

Waar? KBC-toren Antwerpen

Info en inschrijvingen: klik hier.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.