Pfizer en Moderna verhogen prijzen van hun coronavaccins in EU

Pfizer en Moderna verhogen prijzen van hun coronavaccins in EU

Farmaceuten Pfizer en Moderna hebben de prijzen voor hun coronavaccins verhoogd in een nieuwe deal met de Europese Unie. Dat meldt de Britse zakenkrant Financial Times, die het contract heeft ingezien. Pfizer zou zijn prijs optrekken van 15,5 euro per dosis naar 19,5 euro.

Vaccinatiegraad bij minderjarigen hinkt achterop in Brussel

Vaccinatiegraad bij minderjarigen hinkt achterop in Brussel

Net zoals bij de volwassenen hinkt ook de vaccinatiegraad van de Brusselse minderjarigen achterop. Zo schrijft Bruzz en blijkt ook uit de recentste vaccinatiecijfers. In Brussel is nog geen 14 procent van alle jongeren tussen 12 en 17 jaar minstens deels of volledig gevaccineerd. De kloof met de andere regio's is groot.

Laatste reacties

 • Er is nog altijd niets gezonder dan een ouderwets " echt " sigaretje :
  Je " trouw " wordt beloond met een longkanker " TJE " en je addertjes slibben dicht !
  " Schoenmaker , blijf bij je leest "!

  WHO trekt aan alarmbel over gebruik e-sigaretten

 • Als de frequente situatie dat er een huisarts of psychiater bij betrokken is, dan zou die minder vergoed worden dan de psycholoog. Het Verzekeringscomité vond dit inderdaad geen correcte situatie en het dossier zou wat dat punt betreft herbekeken worden.
  Dr. Marc Moens,...

  32 netwerken zetten GGZ eerste lijn beter op de kaart

 • Wijlen Prof Dr Boelaert zei in 1978 dat het moed vergde van een ( jonge ) arts om aan een patiënt antibiotica te weigeren !
  Het is nog steeds zo : als je als arts niet doet wat de patiënt U VOORSCHRIJFT dat je MOET doen , dan ben je een slechte arts !
  Een " NEE " voor hun...

  Europeanen gebruiken nog steeds te veel antibiotica

 • Bij de bespreking van het ontwerp van overeenkomst voor een samenwerking tussen het RIZIV, de FOD Volksgezondheid en de sector van de geestelijke gezondheidszorg kwam inderdaad het voorstel van een “groepsinterventie van 120 minuten” aan bod met een tarief van 400 euro als aan...

  32 netwerken zetten GGZ eerste lijn beter op de kaart