Waarschuwingsfase voor ozon en hitte geactiveerd

Waarschuwingsfase voor ozon en hitte geactiveerd

Het KMI voorspelt vanaf woensdag zeer warm weer, en dus wordt de waarschuwingsfase van het federale ozon- en hitteplan vanaf vandaag geactiveerd. Dat meldt de Intergewestelijke Cel voor het Leefmilieu (Ircel). Het Agentschap Zorg en Gezondheid activeert ook de waarschuwingsfase van het Vlaamse Warmteactieplan.

"De ondraaglijke lichtheid van het coronabeleid": woord en wederwoord

De overheid gaat te ver met een algemene mondmaskerplicht, een avondklok in de provincie Antwerpen en een verplichte algemene registratie van reizigersgegevens om het coronavirus te bestrijden. Dat schrijven Raf Geenens, Stefan Rummens en Stefan Sottiaux in een opiniestuk op VRT NWS. Antwerps gouverneur Kathy Berx dient hen van antwoord.

Laatste reacties

 • Vreemd dat de tekst op geen enkele plaats vermeldt over welke spierontspanners sprake is hier. Benzo's? Of Sirdalud en dergelijke? Of nog andere?

  Meer spierontspanners…

 • Geachte lezers,

  Op zich fijn dat mensen uit het veld hun mening over de coronapandemie geven. Helaas staan in het verhaal van dr. Van Tussenbroek diverse onwaarheden. Zo gaat de WHO niet uit van 1,5 meter zoals hier wordt beweerd, maar van 1 meter (bron:...

  UZ Brussel distantieert zich van open brief dr. Frank van Tussenbroek

 • Geachte,
  In de eerste plaats wens ik duidelijk te stellen dat dit schrijven ten persoonlijke titel werd opgesteld en gericht en gemaild naar onze minister-president Jan Jambon, via het mailadres van het kabinet met de NVA in cc, en dat, zoals ook vermeld in het bericht in 'De...

  UZ Brussel distantieert zich van open brief dr. Frank van Tussenbroek

 • Natuurlijk distantieert het 'Universitair Ziekenhuis te Jette', zich van deze aanklacht op de aanpak van de Corona-crisis, (nationaal en internationaal).
  Een aanklacht die gelanceerd is door een van de diensthoofden in de kliniek.

  Maar dat neemt niet weg dat het 'diensthoofd'...

  UZ Brussel distantieert zich van open brief dr. Frank van Tussenbroek