Georges Verpraet nieuwe algemeen directeur van pharmacy.brussels

De evolutie van pharmacy.brussels, de instantie die apothekers in Brussel vertegenwoordigt, gaat verder. Ter herinnering, pharmacy.brussels is het referentiepunt voor apothekers in het Brusselse gewest. Het is een rechtstreekse uitbreiding van de Beroepsvereniging van Apothekers van Brussel (UPB-AVB), die bestaat sinds 1893. 

Op 1 mei is een nieuwe algemeen directeur aangetreden. Het is apotheker Georges Verpraet, tot voor kort directeur ad interim van onze tarificatiedienst. "Hij is al vele jaren actief in de beroepsverenigingen van apothekers. In het bijzonder maakte hij tot december 2021 deel uit van het dagelijks bestuur van het APB. Zijn inzet en expertise zullen pharmacy.brussels toelaten om verder te groeien en te evolueren naar een solide beroepsvereniging met een performante tariferingsdienst", zegt pharmacy.brussels, en die hier nog aan toevoegt dat "na enkele maanden trouwe dienst, Georges Verpraet, waarnemend directeur van ons tariferingsdienst, de teugels overdraagt aan Céline Bouffioux. Met haar solide ervaring in het veld zal Céline ervoor zorgen dat de tariferingsdienst zijn reputatie van uitmuntendheid waarmaakt en tegelijkertijd de banden tussen de wereld van de verstrekking en die van de prijsstelling versterkt".

Ter herinnering, de vereniging wordt momenteel mede voorgezeten door apothekers Sophie Étienne en Ann Herzeel. 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.