Symposium Medische Wereld slaat jaartje over na virtuele metaalmoeheid

Het Symposium Medische Wereld is een begrip en kon tijdens de eerste lockdown de lijn nog doortrekken vorig jaar met een gesmaakte virtuele editie. Dit jaar lijkt dat evenwel niet meer haalbaar en dus laat de voorzitter van Medische Wereld, Ben De Brucker, weten dat de editie van 8 mei 2021 wordt uitgesteld naar 7 mei 2022. Weer een echt fysiek congres dan, welteverstaan.
"We hebben verleden week bestuursvergadering gehouden en beslisten met de huidige COVID-19 situatie dat het het beste is om het Symposium Medische Wereld van 8 mei 2021 uit te stellen naar zaterdag 7 mei 2022, een echt fysiek congres met alles erop en eraan. Een online webinar heeft geen draagvlak meer bij de medici en paramedici", luidt het.

Ben De Brucker dankt allen die nog steun verleenden om in deze moeilijke tijden grote events te organiseren. "We kijken er echter wel naar uit om jullie allen weer fysiek te ontmoeten en een normaal leven te hernemen met een normaal succesvol symposium!"

Inderdaad tijd om het oude normaal weer op te pikken. Moet lukken met de vaccinatieversnelling in het vooruitzicht.

www.medischewereld.be

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.