Hoge Gezondheidsraad zoekt nieuwe experts

De Hoge Gezondheidsraad (HGR) lanceerde zopas een openbare sollicitatieoproep om zijn netwerk van 300 benoemde experten te hernieuwen. Voelt u zich aangesproken, dan kunt u solliciteren tot en met 17 februari.

Meer informatie over het profiel van een HGR-expert, de domeinen waarbinnen de raad werkt en het verloop van de selectieprocedure vindt u hier.

Schoonheidsfoutje in deze Nederlandstallige sollicitatiemodule is wel dat waar u uw persoonsgegevens moet meedelen, daarnaar eerst in het Frans gevraagd wordt. Zogezegd was dat niet aanpasbaar om technische redenen, maar dat klinkt communicatiegewijs wel zeer oubollig in 2021 met al onze IT-mogelijkheden. Of misschien wou men daarmee testen dat u het Frans voldoende machtig bent? Daarvoor bestaan betere manieren. Critici kunnen er ook een gebrek aan respect uit afleiden.

Maar goed. Ofwel stuurt u bij interesse deze module door, ofwel kunt u ook gegevens van een  geschikte kandidaat overmaken. Tot slot kunt u de Hoge Gezondheidsraad ook promoten via een bijgevoegde affiche. 

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.