Stem BVAS! Kies voor een artsensyndicaat met lef!

Geachte collega,

Misschien dacht u dat een artsensyndicaat niet nodig is?  En dat het daarom geen zin heeft om deel te nemen aan de medische verkiezingen van 6 tot 26 juni? Laten we u overtuigen van het tegendeel. 

De honoraria die u aanrekent, de premies en voordelen waar u recht op heeft komen niet vanzelf tot stand. Er wordt stevig over onderhandeld, door artsen van BVAS die u vertegenwoordigen in tientallen raden en commissies. We zijn een sterke artsenvereniging die constructief overlegt maar niet aarzelt om krachtig weerwerk te bieden als uw belangen op het spel staan. 

U vraagt zich af wat de inzet van deze verkiezingen is? Kort samengevat: de keuze tussen staatsgeneeskunde en vrije geneeskunde! 

Niet gaan stemmen is geen optie, tenzij u de regering gelijk geeft…
Voor BVAS is het duidelijk dat de toekomst van de vrije geneeskunde op het spel staat. Op vele fronten tegelijk is er een georchestreerde campagne tegen de prestatiegeneeskunde en de arts als vrije ondernemer aan de gang. BVAS is het enige artsensyndicaat dat consequent weerstand biedt tegen de dreigende staatsgeneeskunde. 

Gelooft u in het belang van een artsensyndicaat dat niet bij de overheid op schoot zit maar onafhankelijk de artsen verdedigt? Dan doet u er goed aan om tussen 6 en 26 juni een stem uit te brengen op lijst nr. 1 BVAS-ABSyM. 

20 Actiepunten voor de toekomst

De slogan ‘Uw toekomst is onze prioriteit’ staat centraal in de kiescampagne waarin BVAS zich profileert als een constructief en toekomstgericht artsensyndicaat. Hieronder het overzicht van onze actiepunten. Ontdek het volledig verkiezingsprogramma van BVAS op onze vernieuwde website.

> Bekijk hier onze folder

20 Realisaties waar we trots op zijn

De onderhandelaars van BVAS staan al jaren dag in dag uit in de voorlinie voor u en uw collega’s.  Wat heeft onze syndicale inzet de voorbije jaren opgeleverd? BVAS heeft een bewezen track record om u tegen te zeggen. We selecteerden 20 realisaties die zonder ons onmogelijk waren geweest. 

Ga naar www.absym-bvas en klik op ‘Onze realisaties’.

Hoe stemmen?

Ga naar de RIZIV-website: www.riziv.fgov.be  

Via de link ‘Medische verkiezingen 2023’ op de homepage krijg je toegang tot de stemmodule. 

Om te kunnen stemmen, moet je beschikken over één van de volgende authenticatiemiddelen:

-       je elektronische identiteitskaart (elD), een elD-kaartlezer en de bijhorende software
-       de ltsme-toepassing op je smartphone (gekoppeld aan je elD)
-       je gebruikersnaam en wachtwoord samen met een beveiligingscode:
        -       aangemaakt via e-mail
        -       aangemaakt via een mobiele app op je smartphone of tablet 

Stem BVAS!

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.