De Dienst Vreemdelingenzaken zoekt 1 arts-adviseur (m/v/x)

  • Als arts-adviseur oordeel jij onafhankelijk over de gezondheidssituatie van de aanvrager. Jij neemt de aangehaalde medische verblijfsmotieven onder de loep en werkt zo mee aan een beter asiel- en migratiebeleid.
  • Op basis van het medisch getuigschrift van de behandelende arts(en) schat je de risico's van de gezondheidssituatie in. Als arts-adviseur oordeel jij of het leven en de fysieke integriteit van de aanvrager in gevaar is en/of hij of zij een risico loopt op een onmenselijke of vernederende behandeling bij terugkeer naar het land van herkomst.
  • Zo onderzoek je de ernst en de noodzaak van medische en therapeutische behandelingen. Jij onderzoekt of adequate zorg in het land van herkomst beschikbaar en toegankelijk is en brengt de eventuele gevolgen en complicaties in kaart.

Sla je carrière een andere richting in, met een evenwichtigere balans tussen werk en privé. Kies voor de Dienst Vreemdelingenzaken!

Je kan tot en met 12 juni solliciteren

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.