Corilus ondersteunt Epicure nog tot eind januari 2019

Na ruim 10 maanden ligt de afbouw van het aantal Epicure-gebruikers op schema en houdt Corilus de vooropgestelde timing aan.

Begin 2018 bundelden Corilus en Medicalsoft (leverancier van het artsenpakket Epicure) de krachten. Een conversiestrategie naar CareConnect werd uitgewerkt en gecommuniceerd naar alle Epicure-gebruikers.

Na ruim 10 maanden ligt de afbouw van het aantal Epicure-gebruikers op schema en houdt Corilus de vooropgestelde timing aan: Epicure wordt nog verder ondersteund tot 31 januari 2019 en nadien kunnen de Epicure-klanten de informatie blijven raadplegen zoals wettelijk vereist.

In overleg met dr. Meeus (eigenaar en oprichter van Medicalsoft), de gebruikers en Corilus kwam bij de overname een strategie tot stand waarbij de Epicure klanten uitgenodigd werden om over te gaan op CareConnect.

Corilus en MedicalSoft communiceerden dit transparant op 14 klantensessies. Vele Epicure klanten hebben aangegeven dat ze overstappen naar CareConnect. Op deze manier kozen ze voor een oplossing waarbij hun patiëntendossiers overgenomen worden in CareConnect en ze dus zonder risico verder kwalitatieve medische dienstverlening aan patiënten konden garanderen.

De kleine groep Epicure klanten die nog geen besluit nam, wordt door Corilus persoonlijk benaderd en ondersteund in haar keuze naar een nieuw EMD.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.