Medische Verkiezingen 2023: groot debat live op het web!

Op 5 juni om 20 uur biedt MediSfeer u de unieke kans om ons Grote Debat live tussen de verschillende syndicale kopstukken te volgen. Dit evenement vormt de aftrap voor de medische verkiezingen die de volgende dag, op 6 juni, zullen starten. De debaters beantwoorden tijdens een 20 minuten durende confrontatie ook uw vragen. Laat weten wat op uw lever ligt!

Tussen 6 en 26 juni 2023 krijgt u de kans om elektronisch te stemmen op het syndicaat dat uw voorkeur wegdraagt. Neem deze gelegenheid te baat om uw stem te laten horen: hoe meer stemmers, hoe representatiever uw vertegenwoordigers en hoe meer gewicht ze in de schaal kunnen leggen bij de onderhandelingen in tal van Riziv-commissies. Daarbij ligt het zwaartepunt uiteraard in de Nationale Commissie Artsen-Ziekenfondsen (Medicomut). 

Net voor de start van de verkiezingen, op 5 juni om 20u, zendt MediSfeer het Grote Debat uit met de vertegenwoordigers van de drie deelnemende syndicaten: dokter Arnout van den Kieboom (ASGB/Kartel), dokter Roel Van Giel (AADM) en dokter Jos Vanhoof (Bvas). Het belooft een boeiend debat te worden, waarbij de syndicale leiders cruciale kwesties over de toekomst van het artsenberoep in België bespreken. Hun argumenten, expertise en uiteenlopende standpunten bieden u een zeldzame kans om u een gefundeerde mening te vormen over kwesties die u rechtstreeks aangaan.

Deze tenoren zullen de degens met elkaar kruisen, maar niet zonder uw interactieve inbreng!

Een selectie van uw vragen wordt voorgelegd door de moderator, Pascal Selleslagh, die ervoor zal zorgen dat zoveel mogelijk van uw bezorgdheden tijdens de discussie aan bod komen.

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een grootschalig debat en actief betrokken te raken bij het democratische proces van de medische verkiezingen in België. Laat u informeren, stel uw vragen en vorm uw mening als gezondheidswerker!

Wees erbij op 5 juni om 20u, en neem deel aan dit grote debat live op het web!

> Klik hier om uw vragen te stellen

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.