Nationaal Netwerk voor Hulp aan Artsen is geboren (Michel Bafort)

Dr. Michel Bafort (Nationale Raad) kondigde de geboorte van het netwerk aan. Opdracht van het netwerk is organisaties samenbrengen die als hoofddoel hebben om hulpzoekende artsen te begeleiden. De eindelijke bedoeling ligt hierin dat we zo hun eigen gezondheid alsook de kwaliteit en de continuïteit van de zorgverlening aan de patiënten kunnen waarborgen.

Als kernwaarden ziet het netwerk om een mentaliteit en professionele kwaliteit te ontwikkelen die verantwoordelijkheid, respect, integriteit, competentie en uitmuntendheid omvat.

"We zetten ons in om sterke banden te ontwikkelen tussen de verschillende verenigingen die hulp bieden aan artsen door een nationaal netwerk op te bouwen dat efficiënt, menselijk en respectvol is voor iedereen. We zullen luisteren naar iedereen in het netwerk en zoeken naar consensus, evenwicht en oplossingen."

Tot slot: de transparantie en voortdurende verbetering, "zowel in de manier waarop we werken als in de hulp die we bieden," zullen de basis vormen voor dit samenwerken. 
 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.