Doctoranytime: mobiele app voor professionals in de gezondheidszorg!

Na professionals in de gezondheidszorg te hebben meegenomen in hun verhaal via de computer, wil de start-up Doctoranytime aan de nieuwe verwachtingen van de medische wereld voldoen. Ze lanceert deze week een applicatie voor IOS en Anroid bestemd voor de professionals in de gezondheidszorg: de Doctoranytime Agenda. Deze is ontwikkeld met als doel een handig en mobiel hulpmiddel te zijn voor artsen, tandartsen en paramedici. 

Het is een eenvoudige, snelle applicatie met nieuwe functies ontwikkeld in samenwerking met enkele zorgverstrekkers die al lange tijd samenwerken met Doctoranytime. Dankzij deze applicatie kunnen gebruikers op elk moment hun agenda raadplegen en hun patiëntenbestand direct beheren via hun smartphone of tablet.

De Doctoranytime Agenda applicatie bevat verschillende functies:

  • Native applicatie: Er werd uitgebreid nagedacht over het gebruik van de applicatie op een smartphone. Het volledig herschrijven van de applicatie maakt het mogelijk om te profiteren van een vlot gebruik en een minimale laadtijd. 
  • Raadpleging van een patiëntenfiche: het is vanaf nu mogelijk om het volledige patiëntendossier rechtstreeks te raadplegen op een smartphone wat een grote vrijheid biedt aan de gezondheidsverstrekker.
  • Met een enkele klikken een afspraak toevoegen, raadplegen of annuleren: gezondheidsverstrekkers kunnen voortaan hun afspraken op elk moment beheren.
  • Onmiddelijke ondersteuning van het Doctoranytime-team: het is mogelijk om de leden van de helpdesk te contacteren via de smartphone met een antwoordtijd van minder dan drie minuten. 

 

> De applicatie kan hier gedownload worden

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.