Paris werkt!

Sinds gisteren is het officieel: Paris, het programma voor de occasionele elektronisch voorschrijvers, werkt voor wie een e-health certificaat heeft.

Het programma Paris - elektronisch voorschrijven, zou werken tegen 1 december. Gisteren lukte het eindelijk. Er blijft nog wel één probleem: je moet een e-health certificaat hebben om het te kunnen gebruiken.  En de gemiddelde vragende partij om e-health te gebruiken via Paris is nu net een groep die geen certificaat heeft. Het gaat immers om de occasionele voorschrijvers. Zij zullen moeten wachten tot 1 juni, moment waarop dat certificaat niet meer hoeft. En de collega’s die wel over een dergelijk certificaat beschikken, kunnen Paris dus  sinds gisteren gebruiken.

"Ik heb als voorzitter van de vzw Recip-e bijna van uur tot uur kunnen volgen hoe de zaken evolueerden. Paris kan als een cadeautje onder de kerstboom”, besluit Marc Moens lachend.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Hans-Georg ZMIERCZAK

    25 december 2017

    Lukt niet. Ik vind nergens een link om het down te loaden.