Oud-algemeen-directeur CM Sint-Michielsbond nieuwe voorzitter Jan Portaels Vilvoorde

Piet De Greef werd namens vzw Sint-Jozefkliniek verkozen tot nieuwe voorzitter an AZ Jan Portaels. Hij neem de fakkel over van Joost Vanstenavondt. Pierre Pots maakt opnieuw deel uit van de raad van bestuur. Jacques Mevis en Rudy Mattheus zijn ondervoorzitter.

Na een aanloop als docent in de Sociale Hogeschool begon Piet De Greef (links op de foto) begin jaren ‘80 te werken bij CM Sint-Michielsbond, waarvan hij algemeen directeur werd. Daarna bleef hij actief g in de welzijnssector en zetelt hij in verschillende beleidsorganen. Zo is hij onder meer voorzitter van de raad van bestuur van Present Caritas vrijwilligerswerk, lid van de raad van bestuur van Massembre, afgevaardigd bestuurder van Klim vzw en van oudsher actief binnen de VZW SintJozefkliniek.

Jacques Mevis (rechts op de foto), die campagnes en projecten ondersteunt bij een ontwikkelingsorganisatie en voorzitter is van Groen Vilvoorde, werd namens het OCMW Vilvoorde verkozen tot ondervoorzitter van de raad van bestuur. Rudy Mattheus (midden), o.m. voorzitter van de adviesraad Flanders Care en van de Niko Groep, werd opnieuw verkozen tot ondervoorzitter.

De voorzitter en ondervoorzitters wensen namens de VZW AZ Jan Portaels gewezen voorzitter Joost Vastenavondt uitdrukkelijk te bedanken voor zijn grote inzet en betrokkenheid bij de werking van het AZ Jan Portaels tijdens zijn opeenvolgende mandaten. "Ook in moeilijke omstandigheden heeft hij telkens blijk gegeven van groot doorzettingsvermogen. Hij mag beschouwd worden als medegrondlegger van de stevige fundamenten waarop de toekomst van AZ Jan Portaels gebouwd zal kunnen worden”.

Lees ook: ziekenhuisdirecteur ontslagen in volle netwerkvorming

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.