Netwerkdag Chronische Zorg en huisartsenconferentie bij Domus Medica

Op 15 oktober organiseert Domus Medica een huisartsenconferentie annex vakbeurs. Dezelfde dag vindt op dezelfde plek de Netwerkdag Chronische Zorg plaats.

Aan het programma van de huisartsenconferentie wordt nog wat gesleuteld, maar duidelijk is nu al dat bezoekers de hele dag lezingen, workshops en skills labs kunnen bijwonen, telkens in een bestek van 30 minuten tot een uur. Tussendoor staan de exposanten van de vakbeurs voor hen klaar.

De lezingen brengen de meest uiteenlopende onderwerpen ter sprake, van het correct toepassen van de regeling derde-betaler tot de omkadering van seksuele gezondheid in de huisartspraktijk. Neemt u zelf een kijkje in het aanbod.

Een belangrijk gegeven is ongetwijfeld de Netwerkdag Chronische Zorg, die de hele voormiddag beslaat. De chronische zorg, een snel uitdijend domein, zal van huisartsen en andere zorgverleners uit de eerste lijn een grondige aanpassing vergen. Hoe kunnen ze hiermee omgaan? Een gremium van experts ter zake reflecteert op de Netwerkdag – in nauwe interactie met het publiek – over het te volgen traject naar een robuust uitgangspunt bij geïntegreerd, multidisciplinair interveniëren. Aspecten zoals een goede (digitale) communicatie met het ziekenhuis, patient empowerment en interdisciplinaire opleiding van zorgverleners hebben een volwaardige plaats in het programma.

Na afloop van de Netwerkdag Chronische Zorg kunnen deelnemers naadloos de overstap maken naar de activiteiten van de huisartsenconferentie. U betaalt maar één keer voor beide evenementen.

Wanneer? 15 oktober 2016

Waar? Antwerp Expo

Inschrijven voor de Huisartsenconferentie met vakbeurs kan hier.

Inschrijven voor de Netwerkdag Chronische Zorg kan hier.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.