Seabourn: van werkelijkheid tot droom

Antibes, Ibiza, Portofino. U kent ze wel, de mooiste havens en eilanden van de Middellandse Zee. Wedden dat u met gesloten ogen de warmte van de Mediterrane zon op uw huid kan voelen, of de droge geur van de Italiaanse cipres ruikt? Kan u zich die zwoele avond voorstellen, onder een sterrenhemel, in een loungezetel met een glas wijn? Het is de Mediterrane werkelijkheid. Seabourn gaat een stap verder. Elke vakantiedag wordt een droom.

Seabourn heeft het perfecte schip om met u, voor een week, tien dagen of langer, door het azuurblauwe water te klieven op zoek naar eeuwenoude kaaimuren met de beste terrasjes, steden, historische sites, etc. Kortom, dit is een reis naar het beste wat de Middellandse Zee te bieden heeft, met bijna elke dag een nieuwe bestemming.

De rode loper op de kade zegt veel over het serviceniveau. Seabourn, dat is als een drijvend design-boetiekhotel, met de best mogelijke gastvrijheid. Het personeel komt hoofdzakelijk uit Europa. Zij weten precies hoe ze u een ongeforceerde topservice kunnen geven. Dat natuurlijke gevoel om het de gasten naar hun zin te maken zit diep in het DNA van Seabourn. En die gasten zijn een internationale mix van gelijkgestemde mensen die een ultra­­luxueuze vakantie helemaal weten te appreciëren.

Vrijheid
Aan boord is er een zee aan ruimte. Dat gevoel merkt u meteen bij de inscheping. Een grote lichtkoepel zorgt ervoor dat de spiraalvormige trappen in het daglicht baden. De teakhouten buitendekken met de elegante ligzetels kunnen zo op de cover van een luxetijdschrift. Zwembaden en jacuzzi’s passen naadloos in het strakke design.

In het salon met bibliotheek en koffiebar voelt u zich meteen thuis. De barista brandt ter plekke zijn koffiebonen. Die geur! Niet te verwonderen dat velen hier hun dag beginnen.

Op culinair gebied kiest u zelf hoeveel u in de watten wordt gelegd. Ontbijt kan op het terras van uw suite, in het buffetrestaurant, met bediening of aan het zwembad. Wordt het een ontbijt met versgeperst sap, vers brood, of Eggs Benedict?

Gaat u lunchen in het sushirestaurant? Of liever op het terras achteraan? Wat dacht u van een verwenavond in het restaurant van Michelin-chef Thomas Keller? Of een thema-avond in The Collonade (Italiaans, Aziatisch, Grieks…)? U hebt de volle vrijheid om te kiezen, waar of wanneer.

Aan dek wordt het nooit druk, behalve op een feestelijke avond waarbij natuurlijk champagne en kaviaar horen. Verwennerij, nu of nooit.

De suites zijn ruim, met schitterende badkamers. Het ochtendritueel om, gehuld in een extrazachte badjas, zon en zee te begroeten vanop uw privébalkon, is uniek. Daar kan geen hotel aan tippen.

Parels van de Middellandse Zee
Vanaf de lente zullen vier Seabournschepen de mooiste regio’s van de Middellandse Zee verkennen. Van de Rivièra’s tot de Balearen, van de Italiaanse eilanden tot de Adriatische Zee, de Amalfitaanse Kust en de Griekse eilanden, steden als Venetië en Valletta, de baai van Kotor… Klaar voor een droomvakantie met Seabourn?

Meer info: www.seabourn.com en bij de reisagent

Neem voor meer informatie of om te reserveren gratis contact op met de reserveringsafdeling op 00800 1872 1872 of mail naar informatie@seabourn.com.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.