Verstraeten (N-VA) vraagt bijeenkomst Brusselse commissie Gezondheid

Brussels parlementslid voor N-VA, Gilles Verstraeten, wil dat de commissie Gezondheid van het Brussels Parlement dringend bijeenkomt over de nakende tweede golf van besmetting met covid-19. Hij heeft hierover een brief gestuurd naar commissievoorzitter Ibrahim Dönmez en heeft ook parlementsvoorzitter Rachid Madrane ingelicht. Verstraeten wil dat het Verenigd College toelichting komt geven. De vergadering kan volgens hem best digitaal verloopt.

"Gelet op de snel evoluerende en verontrustende situatie betreffende het aantal coronabesmettingen in het Brussels Gewest, het ondertussen duidelijke begin van een tweede golf besmettingen, het (mogelijke) verstrengen van een aantal veiligheidsmaatregelen in Brussel en de vraag van verschillende gezondheidsactoren om onder meer de testcapaciteit snel te verhogen", is het volgens de N-VA-fractie noodzakelijk om de commissie bijeen te roepen.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.