Kennismakingsavond 12 maart Lovendegem

  • Ben je nieuwsgierig om een praktijkorganisatie te leren kennen die je misschien niet tegenkwam tijdens je opleiding en waarvan je de aanpak wel eens wil bekijken?
  • Ben je geïnteresseerd in preventie en wil je weten hoe wij dit in onze praktijk praktisch implementeren?
  • Ben je van plan een eigen praktijk uit te bouwen en hoor je graag onze tips en ervaringen hieromtrent (nieuw praktijkgebouw en uitbouw naar duopraktijk sinds april 2016). 
  • Ben je op zoek naar een dynamische groepspraktijk waar je je als huisarts wil vestigen samen met twee andere enthousiaste huisartsen en een HAIO?
  • Ben je op zoek naar een samenwerking waar jouw persoonlijke ideeën om een groepspraktijk verder uit te bouwen nog geïmplementeerd kunnen worden?
  • Ben je op zoek naar een groepspraktijk waar je als huisarts tezamen arts bent voor alle  patiënten van de praktijk? 

Dan ben je bij ons van harte welkom! 

Op dinsdag 12 maart 2019 om 19u30 organiseren wij een informele en vrijblijvende kennismakingsavond in onze praktijk te Lovendegem.

Bij een broodje en een drankje willen we jullie laten kennismaken met onze nieuwe praktijk die we op dit moment nog aan het uitbouwen zijn tot een groepspraktijk.  We delen graag onze visie op huisartsgeneeskunde anno 2019, hoe wij hier samen werken en horen graag jullie eigen visies en dromen over deze thema’s.

Wij zijn zelf op zoek naar een nieuwe collega door heroriëntering van onze huidige derde collega.

Wij bieden jullie die avond dan ook de mogelijkheid om speeddating gewijs een persoonlijk gesprek met ons aan te gaan. 
Indien je op basis van de kennismakingsavond besluit dat onze praktijk echt bij je zou kunnen passen, kan je met ons een later moment afspreken voor een uitgebreid sollicitatiegesprek.

Wij kijken er naar uit om onze toekomstige medehuisartsen te ontmoeten! 

Motiveer gerust collega(-HAIO)’s om mee te komen, het wordt sowieso een avond vol ideeën en ervaringen die in de toekomst van pas kunnen komen.  

Om alles in goede banen te kunnen leiden en de catering te organiseren vragen wij om je in te schrijven via het volgende mailadres: huisartsenpraktijklo@gmail.com. Vermeld hierbij je naam en hoeveel personen er mee komen. 

Neem gerust al eens een kijkje op onze website: https://huisartsenpraktijklo.com

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.