Informaticapremie 2018: geduld is een mooie deugd

Eind juni meldde het Riziv dat de publicatie in het Belgisch Staatsblad in verband met de 'geïntegreerde praktijjkpremie 2018' nog niet rond was. Daarop was het dus wachten vooraleer de aanvragen van de huisartsen konden starten.

Die aanvraagperiode start traditioneel op 1 juli van het jaar X+1. Een maand na de overschrijding hiervan is het nog steeds wachten op het vallen van de duiven.

Het Riziv belooft de datum mee te delen waarop huisartsen zich kunnen melden om hun 2018-premie te ontvangen (via de module "Mijn premie-aanvragen" van de Riziv-webtoepassingen).

Voor de volgende premie 2019 toont het Riziv zich voorzichtig. In theorie zullen de begunstigden die vanaf 1 juli 2020 kunnen aanvragen "als de regels voor de premie voor 2019 in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd".

> Lees ook: syndicaten-blokken-riziv-vluggertje-voor-telematicapremie-af

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Luc TRIEST

    08 augustus 2019

    opnieuw worden we voor schut gezet ,onlangs kreeg ik bezoek van de software dienst met de lugubere melding opnieuw een ander programma te instaleren DAKTARI ,nu ben ik zeker we zijn beland in een bananen koningsrijk
    met de wildernis voor ogen waar wilde dieren ons zullen opeten en plunderen onder mom van in orde te zijn voor het steeds maar verder falen van riziv ,die zelf met de bevoegde minister geen stap zet om die safari mannen en vrouwen van de software te onderzoeken en vaste spelregels op te leggen,arm BELGIE
    DR TRIEST LUC