Dé deelmarktplaats voor de gezondheidszorg

FLOOW2 Healthcare werpt zich op als dé deelmarktplaats waarop ieder bedrijf wereldwijd onbenut materieel, diensten en medewerkers kan delen met collega bedrijven. Perfect voor de gezondheidszorg die er de kosten mee drukt én milieuvriendelijker op wordt, beweert FLOOW2 Healthcare.

Verhuur materieel en diensten die je tijdelijk niet gebruikt en realiseer extra omzet óf.. huur materieel en diensten van andere ondernemers en maak zo minder kosten. Dat is het credo van dit platform. Over welk materieel en diensten gaat het concreet? Je kunt het zo gek niet bedenken: graafmachines, bedrijfsauto’s, heftrucks, hoogwerkers, vergaderruimtes, kantoorruimtes, MRI-scans, voorraden, personeel, kantine- en printfaciliteiten. Alles kan!

Asset Sharing

‘Asset Sharing’ wordt dat genoemd, en het is financieel, duurzaam én sociaal voordelig volgens de initiatiefnemers. De bestaande capaciteit wordt namelijk beter benut. Het gaat dus om een deelmarktplaats voor een toekomstbestendige zorg. Daarmee kunnen zorginstellingen vraag en aanbod van materiaal, faciliteiten, diensten en kennis transparant

maken. Intern tussen afdelingen en locaties, maar ook tussen organisaties onderling.

Meer info hier en via dit filmpje.

 

 

 

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.