Bvas lanceert nieuwe website

Niet toevallig bij de start van de campagne voor de syndicale verkiezingen lanceert Bvas een vernieuwde website. Bij de lancering van de nieuwe website worden de belangrijkste realisaties van het syndicaat in de verf gezet.
 
"Net als de oude Bvas-website bevat ook de vernieuwde webstek een schat aan informatie, over alles wat we u als grootste artsensyndicaat aan info en service te bieden hebben. En dat is behoorlijk indrukwekkend", luidt het.

De menu’s zijn ingedeeld in Actualiteit, Beroepsondersteuning, Financiële topics, Nomenclatuur - met een overzicht van recente nomenclatuurwijzigingen, en uiteraard ook Verkiezingen ‘23. Verder nog een agenda met een overzicht aan congressen, symposia of andere evenementen. En, zoals het hoort bij een website, een performante zoekmotor.

Wie lid wil worden kan dat nu al via een eenvoudige groene knop. "In een volgende fase kunnen leden zich ook inschrijven op de vernieuwde newsletter en voorzien we een afgeschermde zone die enkel toegankelijk is voor wie zich lid maakt of dat al is", kijkt het syndicaat nog vooruit. De vernieuwde site vindt u hier.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.