CUPRA Born: als elektrisch rijden buitengewoon wordt

De CUPRA Born verlegt de grenzen van 100% elektrisch rijden en legt de lat heel hoog qua standaarduitrusting. 

Helemaal met zijn tijd mee 
De CUPRA Born voldoet aan alle behoeften van vandaag: 12” navigatiescherm, parkeersensoren en -camera, adaptieve cruise control, draadloze Apple CarPlay & Android Auto, LED-koplampen, zelfdimmende achteruitkijkspiegel, stuurverwarming, Keyless Entry, alarm… alle standaardopties maken uw leven makkelijker, zowel qua comfort als qua veiligheid.

En met de MyCUPRA-app blijft u altijd geconnecteerd met uw wagen, want u hebt op elk moment toegang tot de verschillende voertuigfuncties. U weet precies hoeveel energie u hebt verbruikt en hoeveel er nog in de batterij zit. U hebt dus alles wat u nodig hebt om in de best mogelijke omstandigheden de weg op te gaan.

Ontdek de CUPRA Born

Schitterend voor uw bedrijf 
De CUPRA Born heeft niet alleen een fantastische uitrusting, maar hij biedt ook aantrekkelijke belastingvoordelen, zoals een fiscale aftrekbaarheid van 100%. Dankzij een lager voordeel alle aard bezorgt de Born uw medewerkers ook een hoger netto-inkomen dan een wagen met verbrandingsmotor. Zo versterken we hun geloof in elektrisch rijden. Want voor wie eenmaal geproefd heeft van het rijplezier en de fiscale voordelen van de CUPRA Born, is teruggaan geen optie meer.

Twijfelt u nog? Test de CUPRA Born dan zelf uit. Laat u verleiden door deze elektrische wagen die uw visie op mobiliteit zal veranderen.

Ik reserveer mijn proefrit

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.