Webinar: minder piekergedachten, meer slaap

Webinar: minder piekergedachten, meer slaap

Waar? Online

Wanneer? 23.01.2021

Ontdek praktische tips om te leren omgaan met piekergedachten

`*Een gesprek met professor Filip Raes, relatie- en gezinstherapeute Hadi Waelkens en psycholoog Erik Franck. Gemodereerd door professor Kris Vanhaecht.

Iedereen piekert af en toe wel eens. De vele onzekerheden, die corona veroorzaakt, zorgen voor meer piekergedrag dan vroeger. Soms gaan negatieve gedachten met ons op de loop en hebben we het gevoel dat we er geen controle meer over hebben. Tijd om daar iets aan te doen!

In deze nieuwe DeZorgSamen webinar spreken we over het effect van piekeren op ons dagelijks leven en nachtrust. In deze webinar staan we niet alleen stil bij het effect van piekeren, maar geven we ook praktische tips die je zelf kan gebruiken. Daarnaast bekijken we hoe je hier als leidinggevende binnen je team mee kan omgaan.

Deze gratis webinar is bedoeld voor iedereen die werkt als zelfstandige zorgverlener, of werkt in de eerste lijn, een ziekenhuis, woon – en zorgcentrum, jeugdhulp, gezinsondersteuning, voorziening voor mensen met een beperking, in de thuiszorg of kinderopvang of mantelzorger is.

Accreditatie wordt aangevraagd. Achteraf kan ook een aanwezigheidsattest aangevraagd worden.