Webinar: Hoe gaan we verder? Veerkracht voor individuen en organisaties

Webinar: Hoe gaan we verder? Veerkracht voor individuen en organisaties

Waar? Online

Wanneer? 28.04.2021

Een gesprek met professor Dirk De Wachter, Willeke Dijkhoffz – Algemeen directeur GZA Ziekenhuizen en de Koen Lowet, psycholoog en gedelegeerd bestuurdeer van de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen. Gemodereerd door professor Kris Vanhaecht.

Covid-19 houdt ons allemaal in zijn greep. Iedereen die in zorg en welzijn werkt staat onder druk. De pandemie weegt zwaar. Hoe komen we als individu maar ook als organisatie uit deze moeilijke periode? Hoe zorgen we voor een positieve mindset voor ons zelf en onze organisatie? Wat nemen we mee naar de toekomst en hoe bereiden we ons voor op een mogelijke volgende uitdaging? We bespreken hoe je alert kunt zijn voor signalen van overbelasting bij jezelf of je collega en wat je kan ondernemen als deze moeilijke periode té zwaar weegt.

In deze nieuwe De ZorgSamen webinar spreken we over hoe zowel jij als je organisatie uit deze moeilijke periode kunnen geraken, het belang van een ‘warme’ organisatie en de impact van de langdurige crisis op het team.

Deze gratis webinar is bedoeld voor iedereen die werkt als zelfstandige zorgverlener, of werkt in de eerste lijn, een ziekenhuis, woon – en zorgcentrum, jeugdhulp, gezinsondersteuning, voorziening voor mensen met een beperking, in de thuiszorg of kinderopvang of mantelzorger is.

Wil je graag weten over hoe je je eigen veerkracht op peil houdt? Bekijk dan zeker onze andere webinars!

Accreditatie voor artsen wordt aangevraagd. Achteraf kan een aanwezigheidsattest aangevraagd worden.