Voka Health Community Congres: Zorgen voor morgen - Een politiek debat voor een gezonde toekomst - 28 september 2023 (Boom)

Voka Health Community Congres: Zorgen voor morgen - Een politiek debat voor een gezonde toekomst - 28 september 2023 (Boom)

Waar? Den Oven, Hoek 76/unit 23 - 2850 Boom

Wanneer? 28.09.2023

Op donderdag 28 september om 14u organiseert Voka Health Community haar jaarlijks congres Zorgen voor morgen - Een politiek debat voor een gezonde toekomst bij eventlocatie Den Oven te Boom.

De verkiezingen 2024 tekenen de krijtlijnen uit voor een gezonde toekomst.

Hoe kunnen we voldoen aan de groeiende complexiteit van zorg met beperkte middelen en minder personeel? Hoe zorgen we voor een toekomst waarin we langer gezond blijven? Een toekomst waarin werken in welzijn en zorg werkbaar is? Een toekomst met sterke digitale competenties die innovatie faciliteren?

Op het jaarlijkst Voka Health Community congres gaan we in debat: onze leden leggen de politieke boegbeelden in welzijn en zorg het vuur aan de schenen over nieuwe zorgmodellen, de nijpende arbeidsmarkt en broodnodige innovatie. Om zo samen op zoek te gaan naar oplossingen die haalbaar zijn.
 
Blokkeer nu alvast je agenda op donderdag 28 september én schrijf je in!