Starten als arts met personeel - 28 maart 2024 (Online)

Starten als arts met personeel - 28 maart 2024  (Online)

Wanneer? 28.03.2024

Denkt u eraan u te laten ondersteunen door een administratief bediende of verpleegkundige? Of maakt u reeds gebruik van deze praktijkondersteuning, maar zit u nog met tal van vragen? Stip dan donderdagavond 28 maart 2024 aan in uw agenda.

Samen met haar partners Liantis en Amma organiseert het Vlaams Artsensyndicaat de infosessie “Starten als arts met personeel” . Tijdens deze infosessie wordt dieper ingezoomd op volgende punten:

  • Wat kost de aanwerving van een eerste werknemer?

  • Op welke financiële tegemoetkomingen of premies heb ik recht als werkgever-arts? Welke ondersteuning krijg ik via Participatiemaatschappij Vlaanderen en welke nieuwe tussenkomst wordt voorzien via het Riziv? Is het misschien voordeliger om in te stappen in de New Deal?

  • Wat zijn de verschillende vormen van tewerkstelling die het best aansluiten bij mijn wensen en verwachtingen? En welke regels gelden bij de tewerkstelling van jobstudenten of flexi-jobbers?

  • Met welke verplichtingen moet ik rekening houden als werkgever? Hoe kan ik een RSZ-nummer aanvragen? Welke verschillende sociale documenten moet ik in orde brengen?

  • Welke aansprakelijkheid loop ik als werkgever en hoe kan ik me hiertegen correct verzekeren?

Tijdens deze infosessie lichten we u dit graag toe en kan u tevens bij onze specialisten terecht voor meer specifieke vragen.