Lentesymposium - Van inspiratie tot realisatie: de toekomst van de huisartsenzorg - 27 april 2024 (Gent)

Lentesymposium - Van inspiratie tot realisatie: de toekomst van de huisartsenzorg - 27 april 2024 (Gent)

Waar? Oude Vismijn, Rekelingestraat 5, 9000 Gent

Wanneer? 27.04.2024

Schrijf je nu in voor het lentesymposium van Domus Medica 
Het is met groot genoegen dat we jullie uitnodigen om deel te nemen aan het langverwachte lentesymposium van Domus Medica! Dit jaar belooft het symposium een bron van inspiratie en betrokkenheid te zijn voor huisartsen in Vlaanderen en Brussel. 

Inhoud
Tijdens het eerste deel plaatsen we de Vlaamse en Brusselse huisarts in het zonnetje door een prijsuitreiking.  

Daarnaast willen we ook graag een moment nemen om terug te kijken op wat Domus Medica het afgelopen jaar heeft bereikt. We hebben ons ingezet voor diverse initiatieven en projecten om de belangen van huisartsen te behartigen en de kwaliteit van de huisartsenzorg te verbeteren. 

Na de pauze presenteren we graag ons memorandum voor de verkiezingen in juni. Dit memorandum is opgesteld met input van onze leden en bevat belangrijke punten die we willen realiseren samen met de diverse overheden. Om dit memorandum kracht bij te zetten, zullen verschillende stakeholders plaatsnemen in een panelgesprek om te bespreken hoe we elkaar kunnen versterken en het memorandum kunnen realiseren.  

Om af te sluiten nodigen we jullie uit om na te praten bij een hapje en drankje op onze netwerkdrink. Wij bieden jullie geïnspireerde gespreksstof om boeiende interacties aan te gaan. 

Schrijf je vandaag nog in! Laten we samen werken aan een toekomst waarin huisartsenzorg nog beter wordt!