Huisartsenconferentie 2020 gaat digitaal

Huisartsenconferentie 2020 gaat digitaal

Waar? Bij u thuis

Wanneer? 17.10.2020 tot 17.10.2020

 
Door de COVID-19-pandemie zijn ook wij genoodzaakt om de Huisartsenconferentie en Vakbeurs van 17 oktober 2020 uit te stellen. We willen immers een succesvol, boeiend en vooral veilig evenement kunnen aanbieden. Gezien de onzekerheid over het verloop van de crisis in de komende maanden hebben we de fysieke beurs verplaatst naar 2021. 

Online programma

Om de conferentie van dit jaar niet volledig aan ons te laten voorbijgaan, organiseren we op 17 oktober 2020 een digitaal evenement voor de huisartsen en eerstelijnszorgverleners. Hierbij worden de highlights van het programma online gepresenteerd vanuit de vernieuwde kantoren van Domus Medica. 

U kunt de sessies eenvoudig van thuis uit volgen en in interactie gaan door vragen te stellen via de chatfunctie. Het programma wordt binnenkort aangekondigd en de inschrijvingen gaan in september van start.

Voor alle online sessies is accreditering aangevraagd.

Save the date

Schrijf de nieuwe Huisartsenconferentie en Vakbeurs alvast op zaterdag 9 oktober 2021 in uw agenda. We behouden in grote mate hetzelfde concept en steken nog een tandje bij door dit evenement samen te voegen met de ICT-dag. Het belooft een uitgebreide vakbeurs te worden met een gevarieerd programma vol boeiende topics in het vertrouwde kader van Antwerp Expo.