Global Burn-out & Transitie coach - 19 & 20 april, 24 & 25 mei en 21 & 22 juni 2024 (Broechem)

 Global Burn-out & Transitie coach - 19 & 20 april, 24 & 25 mei en 21 & 22 juni 2024 (Broechem)

Waar? Droomgaard, Moorstraat 2A in Broechem

Wanneer? 19.04.2024 tot 22.06.2024

We benaderen burn-out als:
• signaal van een burn-out maatschappij
• ingeslopen weeffout in ons economisch systeem
• nood aan individueel herstel en collectief herpositioneren naar zin en betekenis van het leven
• aanzet tot meer bewustwording van onze verbinding met de aarde en de lokale gemeenschap
• uitnodiging voor persoonlijke en globale transitie van EGO naar ECO

4 PIJLERS VAN DE OPLEIDING

natuur — gezondheid — spiritualiteit — verbinding

We laten ons inspireren door het model van Positieve Gezondheid en van de Blue Zones. We zoeken naar een antwoord op de vraag:”Wat maakt ons écht gezond én gelukkig?”. We hebben hierbij ook aandacht voor de existentiële dimensie. 

Je krijgt inzicht in energiebronnen die resonantie en gezondheid bevorderen en in elementen die vervreemding veroorzaken. We kijken samen naar herstel en regeneratie van individuen en dat van ons eco-systeem. De natuur is onze inspiratiebron (bio-mimicry). 

Belangrijk hierbij is het herstel van lokale gemeenschappen. We leren hoe we op een gezonde manier kunnen verbinden en samenwerken met elkaar (cirkelmethodiek).

We leren hoe verhalen onze gedachten en cultuur bepalen, en hoe we ruimte kunnen maken voor nieuwe verhalen die de kracht hebben om de transitie te versnellen.

BURN-OUT & TRANSITIECOACH

Je ontwikkelt inzicht, kennis en vaardigheden om op een persoonlijke manier anderen te gidsen doorheen de groeipijn van burn-out via een proces van innerlijke en maatschappelijke transitie.

Je kan coaching aanbieden in een individueel traject. Daarnaast kan je ook verwijzen naar kwalitatieve groepssessies. Tijdens de opleiding bouw je een netwerk uit van partners waarmee je trans-disciplinair kan samenwerken. Je weet wat ieders deskundigheid is en waar er complementariteit is. De afspraken hierrond zijn helder en duidelijk.

Het model van Positieve Gezondheid maak je je eigen als reflectiemodel, tool en gemeenschappelijke taal van het trans-disciplinaire netwerk.

Je krijgt handvatten aangeboden om, stap voor stap, ook jouw eigen plek verder te ontwikkelen richting Blue Zone, in verbinding met andere gelijkaardige plekken.