CHi-opleiding: communiceren in oncologie - september-november (Gent) - VOLZET (Wachtlijst)

CHi-opleiding: communiceren in oncologie - september-november (Gent) - VOLZET (Wachtlijst)

Waar? Het Geuzenhuis - Kantienberg 9, 9000 Gent

Wanneer? 13.09.2022 tot 16.11.2022

VOLZET - Je mag je nog inschrijven, en komt zo automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact op als er plaats vrijkomt.

In de zorg voor patiënten met kanker is het niet altijd eenvoudig om te weten hoe je best omgaat met patiënten die slecht nieuws kregen, hoe je reageert op vragen van de familie, hoe je rekening houdt met de wensen van je patiënt en hoe je tegelijkertijd aandacht hebt voor wat dit allemaal met jou doet.

In deze opleiding krijg je praktische en bruikbare handvatten in communicatie, kom je in contact met andere zorgverleners uit verschillende disciplines, krijg je zicht op valkuilen, is er ruimte voor zelfreflectie en aandacht voor zelfzorg.

De opleiders, met ervaring in oncologie, gebruiken een gevarieerde lesmethode met theoretische kaders die ook echt ingeoefend worden.

Dankzij het Kankerplan kunnen we deze opleiding gratis aanbieden.

Voor wie: verpleegkundigen en paramedici (kinesisten, diëtisten, sociaal werkers, moreel consulenten, pastoraal werkers, ...) werkzaam in oncologie, die een brede opleiding rond communicatie met de oncologische patiënt willen volgen.