WEBINAR: Het Zorgsamen Barometer onderzoek

WEBINAR: Het Zorgsamen Barometer onderzoek

Waar? Online

Wanneer? 12.11.2020

Covid-19 heeft getoond dat gezondheid boven alles primeert. En dat maakt de rol van hulpverleners niet alleen zeer waardevol, maar brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Ieder van ons werd geconfronteerd met zijn limieten en kwetsbaarheden in onze rollen als arts, als burger, als ouder, als partner… Veel respect voor wat jullie iedere dag verwezenlijken!

Als Doctors4Doctors beseffen we dat het meer dan ooit van belang is om zorg te dragen voor jullie, artsen, zodat jullie de veerkracht kunnen behouden om er iedere dag weer te staan.

Waar we jullie samen brachten op netwerkavonden en studiedagen, kiezen we dit jaar voor een andere formule: een reeks boeiende webinars door sprekers die hun steentje bijdroegen in deze covid-pandemie. Zij willen graag hun kennis en ervaring vanuit hun eigen invalshoek delen en een antwoord bieden aan jullie vragen. Zo zijn we ervan overtuigd dat jullie uit ieder webinar iets kunnen opsteken, om als arts (mentaal) gezond te blijven en om in de dagelijkse praktijk mee aan de slag te gaan.

De ZorgSamen Barometer is een online bevraging die peilt naar het mentale welzijn van iedereen actief in zorg en welzijn. De eerste drie peilingen vonden plaats begin april, mei en juni 2020. Begin oktober 2020 werd een vierde peiling afgenomen. Tijdens dit webinar zal Kris Vanhaecht, coördinator van dit onderzoek, een aantal resultaten voorstellen van de COVID-barometer. Hij zal de bevindingen ook koppelen aan de huidige inzichten rond kwaliteit en patiëntveiligheid. Meer informatie over hem vind je op www.krisvanhaecht.be of volg Kris op Twitter via @krisvanhaecht.

Praktisch
• Webinar: Het Zorgsamen Barometer onderzoek door Kris Vanhaecht
• De accreditering voor deze webinar is aangevraagd
• Gratis voor leden én niet-leden
• Donderdag 12 november 2020 om 20u
• Inschrijving is verplicht