Webinar: COVID-19 versnelde digitale transformatie: wat nu?

Webinar: COVID-19 versnelde digitale transformatie: wat nu?

Waar? Online

Wanneer? 10.03.2022

We vatten weer een jaar samen van worstelen met de pandemie van het coronavirus - en niet alleen wat betreft het aantal besmettingen, vaccinaties of terugkerende beperkingen. We richten ons op welke veranderingen het coronavirus heeft veroorzaakt in de gezondheidszorg, welke fouten het heeft blootgelegd en welke kansen het heeft gecreëerd.

Een ding is zeker: veranderingen in de zorg, die voor meerdere jaren gepland stonden, moesten binnen enkele maanden doorgevoerd worden. We kunnen dus concluderen dat het coronavirus een digitale enabler is geworden.

Kom naar een online bijeenkomst waarin we praten over de digitale transformatie die door het coronavirus in een stroomversnelling is geraakt. Wordt dit weer een gesprek over een onderwerp dat al in alle opzichten aan bod is gekomen? - Absoluut niet. Met een groep van experts presenteren we concrete, praktische oplossingen en verschillende marktperspectieven.

Je kunt het niet missen! Doe mee door je gratis te registreren: https://events.comarch.com/healthcare/covid-19-accelerated-digital-transformation-whats-next/