Steun fietsteam 'Dokters van de Wereld'

Op 18 september gaat een fietsteam van Dokters van de Wereld fietsen voor het goede doel. U kunt hen steunen met een donatie, via een 100% veilige transactie. Vanaf 40 euro profiteert u van een 45% aftrekbaarheid van uw belastingen.

Zahra Javdani als vrijwillige oogarts bij de specialistenafdeling Dokters van de Wereld sinds 2003: "Tot nu toe bieden wij oogzorg aan de mensen zonder papaieren, vluchtelingen en de Belgische vierdewereldpatiënten die bij ons terecht komen. Daarnaast ben ik de voorzitter van de vzw eyebus om risicogroepen te screenen zoals ouderlingen in de rusthuizen, om vermijdbare oorzaken van blindheid en slechtziendheid te detecteren en door te verwijzen naar de collega-oogartsen voor verdere behandeling."

Dokter Javdani fietst onder meer met David Van Osta, verbonden als vrijwilliger-arts aan Dokters van de Wereld sinds 2004. Hij is momenteel actief in het HUB project van DvdW om vluchtelingen te behandelen.

"Dankzij uw donaties is deze uitdaging mogelijk en wordt elke cent geïnvesteerd waar hulp het meest nodig is. Namens het team en al onze vrijwilligers, bedankt."

Meer info over DvdW vindt u hier.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.