Onderzoek naar gewapende overval op woning esthetisch arts in Sint-Martens-Latem

In het Oost-Vlaamse Sint-Martens-Latem is dinsdagavond een gewapende overval gepleegd op de woning van een esthetisch arts, waarbij de man en zijn partner gewond raakten. Het Oost-Vlaamse parket bevestigt dat er een onderzoek loopt maar van de twee daders is er voorlopig geen spoor.

De overval vond plaats in de woning van dr. Daniel Dimovski. De feiten gebeurden rond 22 uur in de woning van de arts, die op sociale media beelden plaatste van een bewakingscamera in het huis. 

Daarop is te zien hoe de indringers Dimovski en zijn partners sloegen. “Als iemand de stem of de persoon zelf herkent, neem dan alsjeblieft contact op met de politie. Wij zijn veilig, we konden ontsnappen”, staat bovenaan het geposte beeldfragment.

Twee personen gaven zich volgens het slachtoffer uit als politiemensen en stormden binnen toen de deur openging. Er ontstond een schermutseling en de arts en zijn partner, die bedreigd werden met een wapen, raakten gewond. 

De daders sloegen op de vlucht en konden vermoedelijk geen buit maken, zegt het parket. Het lab van de federale politie kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. De verdachten zijn momenteel nog spoorloos.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Katelijn De Lepeleire

    28 januari 2023

    is het niet zo dat een basis arts , esthetische geneeskunde mag verrichten zoals injecties plaatsen ZONDER EEN LANGE PLASTISCHE CHIRURGIE opleiding volbracht te hebben ? in die zin kan er vergissing geslopen zijn in de berichtgeving

  • Heidi Debels

    26 januari 2023

    Dr Dimovski is een basisarts. Geen plastisch chirurg.

  • Mieke Waterschoot

    26 januari 2023

    Volledig akkoord met onderstaande reacties. Eerst goed te informeren vooraleer publiceren.
    Mijn medeleven voor wat er gebeurde.

  • Jan Van Meirhaeghe

    26 januari 2023

    Beste,
    Heel erg wat er is gebeurd maar deze persoon een plastisch chirurg noemen is een blaam op de artsen die effectief deze opleiding gevolgd hebben.
    Deze persoon heeft het diploma arts met een 000 nummer en dus geen bijkomende specialisatie/huisartsenopleiding gevolgd.

  • Paul DEPUYDT

    26 januari 2023

    betrokkene heeft een RIZIV bevoegdheidscode 000 wat betekent: arts houder van het artsendiploma, arts ingeschreven na 31/12/2004 zonder meer en geen bevoegdheidscode 210 van arts-specialist in de plastische chirurgie