Medflix, uw nieuwe communicatiekanaal in het gezondheidslandschap

Met de lancering van Medflix speelt onze uitgeverij Reflexion Medical Network in op uw informatienood tijdens deze coronacrisis. U krijgt er nieuws heet van de naald van experts en artsen in de vuurlijn. Vandaag met Prof. dr. Pierre Van Damme en dokter Ronny Goethals, en een relativerende kwinkslag van apotheker Hilde Deneyer. De nieuwste Covid-19-cijfers mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Uitzonderlijke omstandigheden vergen speciale initiatieven. Op communicatievlak steekt  Reflexion Medical Network dan graag een tandje bij.

Met Medflix verrijken we ons communicatiepalet op een attractieve manier: het eerste medische Webjournaal is geboren! Hiermee bieden we u een modern forum aan waarin u hopelijk uw gading vindt. Uiteraard staan we steeds open voor uw reacties, opmerkingen en opbouwende commentaar.

We vergasten u in deze eerste editie op 

  • De nieuwste cijfers Covid-19, toegelicht door Prof. dr. Steven Van Gucht, hoofd virologie Sciensano
  • Een gesprek met de expert van de dag: "Zijn Belgische richtlijnen in strijd met die van de WGO?" Prof.dr. Pierre Van Damme. Professor Vaccinologie aan de Universiteit Antwerpen.
  • Getuigenis uit de vuurlinie: "Wat met de periode na de piek?" dr. Ronny Goethals, medisch directeur, AZ Maria Middelares Gent
  • Tweet van het moment: Apr. Hilde Deneyer in een reactie op een humoristische tweet van David Vergucht: "Humor is deze dagen zeer belangrijk."

Tussendoor krijgt u in een lus recent nieuws mee van onze sites www.medi-sfeer.be, www.despecialist.eu en www.farma-sfeer.be en u kunt ons ook volgen op onze twitter accounts.

Maar deze eerste editie verdient ter inleiding ook een woordje uitleg van dr. Vincent Leclercq, Managing Director van de RMN Groep: "Waarom eigenlijk Web-tv?"

Bekijk hier de eerste aflevering.
Veel kijkgenot.

Pascal Selleslagh, hoofdredacteur

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.