Gezondheidswijsheid: welk idee verdient uw stem?

Op dinsdag 9 oktober 2018 werd HealthNest by MSD gelanceerd, de incubator van gezondheidswijsheidideeën in België. De deadline om ideeën in te dienen is verstreken op 3 februari. Een 20-tal kandidaten heeft zich  ingeschreven.

Het project wil de gezondheidswijsheid in België verbeteren door innovatieve en impactvolle ideeën te steunen en te begeleiden. Dat schreven we al eerder. Een 20-tal kandidaten heeft zich  ingeschreven om kans te maken op een doorgedreven professionele coaching, waarbij de realisatie naar de praktijk van drie ideeën zal worden ondersteund door onder andere een sterk businessplan.
Vanaf 18 februari kan iedere geïnteresseerde in de Belgische gezondheidszorg zijn stem uitbrengen voor het idee dat zijn voorkeur geniet. Welk idee zal volgens u de gezondheidswijsheid in België het best weten te optimaliseren?

U kunt uw stem als volgt uitbrengen

  • Vul uw naam en e-mailadres in. U kan slechts één stem per unieke combinatie uitbrengen
  • In het overzicht van de ideeën kan u telkens op elk idee klikken om meer informatie te verkrijgen
  • Wanneer u hebt beslist naar welk idee uw voorkeur uitgaat, kunt u doorgaan naar de stempagina en het gewenste idee aanduiden
  • U dient de selectie van het idee dat uw voorkeur geniet te bevestigen

Meer info vindt u hier.


 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.