Iriscare huldigt Brusselse netwerk van coördinerend en raadgevend artsen in

Het Brussels welzijnsagentschap Iriscare heeft officieel het Brusselse netwerk van coördinerend en raadgevend artsen (CRA's) ingehuldigd. Zo meldt Iriscare. Het netwerk kreeg door de coronacrisis vorm.

De pandemie maakte duidelijk hoe cruciaal de rol is van de coördinerend en raadgevend artsen (CRA's) in de Brusselse rust- en verzorgingstehuizen en van de referentieartsen in de rusthuizen. De nauwe banden tussen Iriscare en die artsen vormden zich in 2020. Het netwerk van Brusselse CRA's droeg al in grote mate bij tot het welzijn en de gezondheid van de bewoners in onze bicommunautaire rusthuizen en zal dat blijven doen, stelt Iriscare.

Voor Brussels minister van Volksgezondheid Alain Maron was het essentieel om op dit gebied lessen te trekken uit de coronapandemie. "De CRA's doen geweldig werk, maar het was nodig om onze samenwerking te structureren. Dit netwerk zal de relaties tussen de CRA's versterken en zo een belangrijk kanaal worden voor overleg tussen de CRA's, Iriscare en het kabinet."

In de toekomst zal het netwerk van CRA's met de steun van Iriscare opleidingsavonden aanbieden.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.