Inkendaal: Niaz Q-mentum als nieuwjaarscadeau

Op 5 januari kreeg het revalidatieziekenhuis Inkendaal goed nieuws: de doorlichting van Niaz Q-mentum bleek met een mooie score behaald.

De auditoren kwamen langs in de instelling van 14 tot en met 16 november 2017 en op 5 januari 2018 volgde dan het heuglijk nieuws dat het kwaliteitslabel werd toegekend. Niaz onderstreept vooral de passie, betrokkenheid en openheid van alle medewerkers. Het toegankelijk intranet, de visie en procedures voor het noodplan kregen een pluim. Een bijzonder compliment ging naar de patiëntgerichte aanpak bij revalidanten met infectieproblemen.

Alle bestuursleden, artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen, therapeuten en alle betrokken medewerkers worden van harte bedankt en Inkendaal wil verder blijven inzetten op kwaliteit en veiligheid.

 

 

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Indien (als patiënt) geïnteresseerd bent in gevalideerde medische informatie, kan u terecht op onze gezondheidswebsite www.vivagezond.be.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.